Smartum

1. Mobiilimaksu


  1. Avaa Smartum Mobiili -applikaatio (Android) tai kirjaudu mobiililaitteella omaan Smartum-verkkopalveluusi.
  2. Paina ”Luo mobiilimaksukoodi” ja seuraa ohjeita.
  3. Näytä QR-koodi kassahenkilölle, joka veloittaa ostoksesi mukaisen summan saldo-tililtäsi.


Jos koodi ehtii vanhentua, luo koodi uudelleen. Mobiililaitteella luotu koodi on voimassa 10 minuuttia. Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta voit myös tulostaa koodin. Tulostettu koodi on voimassa tulostusvuorokauden loppuun saakka.


Katso tästä,

miten helposti maksat

Smartum-mobiilimaksulla!


2. Verkkomaksu ennakkoon Smartum-verkkopalvelussa


  1. Etsi harrastepaikkamme käyttökohdehausta.
  2. Voit maksaa Smartum Saldolla verkkomaksun, mikäli toimipaikan kohdalta löytyy kuvake verkkomaksu.
  3. Kohdassa ”Smartum Saldo -verkkomaksu” on verkkomaksun suorittamiskohta, josta voit valita valmiiksi tehdyn verkkotuotteen tai avoimen maksun. Mikäli harrastepaikalla ei ole ostettavissa valmista verkkotuotetta, etsi haluamasi palvelun hinta harrastepaikan internetsivuilta (esimerkiksi Lavis Areenalla 120 min, 8 €). Syötä tiedot Avoin maksu -kenttään ja maksa palvelu kirjautumisen jälkeen. Smartum-verkkopalvelun käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi on toimitettu sinulle sähköpostitse.
  4. Smartum lähettää sinulle maksutositteen sähköpostiisi.
  5. Esitä maksutosite harrastepaikalla kassalle! Voit joko tulostaa sen tai esittää sen esim. älypuhelimen ruudulla. Kassalla on oikeus tarkastaa henkilöllisyytesi.


HUOM! Voit maksaa Smartum Saldo -verkkomaksulla vain liikunta- ja kulttuuripalveluja. Verkkomaksutosite on kertakäyttöinen. Siitä ei saa antaa rahaa takaisin eikä tositteessa käyttämättä jäänyttä arvoa voi käyttää myöhemmin. Käy vain paikoissa, joiden kohdalla on käyttökohdehaussa verkkomaksukuvake.Tanssiopetus Anne ja Markku Nissinen Tmi, Y-1182212-2